Äskettäinen Facebook-julkaisumme, jossa annamme leikkimielisiä ääntämisohjeita keskeisistä lahtelaiskohteista ulkomaisille MM-kisavieraille, saavutti ennennäkemättömän suosion: sen on muutamassa päivässä nähnyt yli neljännesmiljoona ja jakanut yli tuhat Facebookin käyttäjää. Julkaisua voi siis jo syystäkin kutsua menestykseksi!

Esikuvanamme oli koomikko Stan Saanilan ääntämisopas, jossa hän antoi vastaavia ohjeita muun muassa Helsingin metroasemien nimistä ulkomaalaisille matkailijoille.

Olemme myös – sananmukaisesti – kiitoksen velkaa eräälle englantilaiskonsultille, joka paljasti meille muistisääntönsä opetellessaan sanomaan suomeksi kiitos. Key toss, Doug!

Facebook on yritysviestinnässä meille varsin uusi tuttavuus, sillä sivumme on ollut käytössä vasta parisen kuukautta. Julkaisemme siellä muun muassa kieliin, kulttuureihin, kääntämiseen ja kansainvälistymiseen liittyviä juttuja sekä yrityksemme kuulumisia – joskus vähän kieli poskessa.

Tervetuloa uudet seuraajat ja tykkääjät!

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.