Suosittua englannin kielitaidon ylläpito- ja aktivointikurssia on toivottu myös toimistoaikaan, joten päätimme järjestää uuden kurssin tiistai-iltapäivisin 13.3. alkaen.

Lisäksi iltakurssimme saa jatkoa, ja opetus jatkuu keskiviikkoisin klo 18.00. Uusi kurssi alkaa 14.3.2018.

Tule sinäkin mukaan treenaamaan ja ylläpitämään englannin puhetaitoasi syntyperäisen opettajan johdolla, jottei kielitaitosi pääse ruostumaan. Sanavarastosi laajenee ja pystyt kommunikoimaan luontevasti työelämän vaihtelevissa tilanteissa, kun saat harjoitella riittävästi rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.

Ryhmät kokoontuvat kerran viikossa Askonalueella Lahdessa ja keskustelun aiheet vaihtelevat viikoittain osallistujien kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

Kurssin kesto: 7 viikkoa, 1 tunti viikossa

Ajankohta ja paikka:

A) Iltapäiväkurssi tiistaisin  klo  13.30 – 14.30 Askonalueella (Askonkatu 9) 13.3. alkaen.

B) Iltakurssi keskiviikkoisin klo 18.00 – 19.00  Askonalueella (Askonkatu 9) 14.3. alkaen.

Hinta: 105 eur + alv 24 %.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 2.3.2018 mennessä: Sähköpostitse osoitteeseen training@maris.fi.

Kummallekin kurssille otetaan enintään 8 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysynnän mukaan voimme muodostaa myös useamman ryhmän, joten kysy tarvittaessa myös muita ajankohtia.

Lisäksi tarjoamme yksilöllisten tarpeidesi ja aikataulusi mukaan räätälöityä kielenopetusta englannin, venäjän ja kiinan kielillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.