Tuotamme asiakkaillemme jatkuvasti kieliversioita erilaisista yritys- ja yhteisöviestinnässä sekä kansainvälisessä toiminnassa tarvittavista teksteistä ja julkaisuista.

Käännämme paljon esimerkiksi mainos- ja markkinointimateriaalia, verkkosisältöä, esittelyjä, asiakaslehtiä, tiedotteita, sopimuksia, tarjousasiakirjoja, vuosikertomuksia, prosessikuvauksia, ohjetekstejä, manuaaleja, käyttöliittymätekstejä ja tuoteluetteloita.

Meillä on monipuolista kokemusta monilta eri toimialoilta, erityisesti tekniikkaan, markkinointiin, hyvinvointiin, matkailuun, elintarvike– ja IT-alaan liittyvistä käännöstöistä.

Seuraavassa on aloja ja aihepiirejä, joista meillä on eniten kokemusta:

Tekniset alat
Lämpö, vesi ja ilmastointi, rakentaminen, hitsaustekniikka, kaivos- ja metalliteollisuus, prosessiautomaatio, elektroniikka, tietotekniikka, tekniset käännökset, ohjelmistolokalisointi.

Hyvinvointi, terveys ja kauneudenhoito
Sosiaali- ja terveysala, lasten-, nuorten ja vanhusten hyvinvointipalvelut ja -hankkeet, hoitotuotteet ja -laitteet, hygienia- ja kauneudenhoitotuotteet, lemmikkien hoito.

Matkailu
Kotimaan matkailukohteet, matkailuesitteet, mainokset, varausjärjestelmät, esittelyt, palvelukuvaukset, verkkosisällöt.

Muoti- ja tekstiiliala
Asiakaslehdet, mainokset, tuotekuvaukset.

Elintarvikeala
Elintarviketurvallisuus, auditoinnit, pakkaukset, reseptit, keittokirjat, ravintoloiden ruokalistat.

Markkinointi ja verkkoviestintä
Esitteet, mainokset, verkkosivustot, kampanjat.

Asiakas- ja henkilöstöviestintä
Asiakaslehdet, henkilöstötiedotteet, henkilöstökoulutus ja toimintaohjeet, uutiskirjeet, asiakastyytyväisyyskyselyt, kyselytutkimukset.

Lakitekstit
Sopimustekstit, työehtosopimukset, perintö- ja lakiasiakirjat, todistukset.

Ota meihin yhteyttä, kun tarvitset asiantuntevaa apua kieliversioiden tuottamiseen erilaisista materiaaleista. Autamme mielellämme!