Viestintä asiakkaiden omalla kielellä siivittää matkailualan menestystä

Internet ja edullinen lentoliikenne lisäävät kansainvälistä turismia ja muuttavat matkailualan toimintatapoja. Harva enää asioi matkatoimistossa, vaan usein matkat, majoitus ja palvelut tilataan suoraan netistä. Ostopäätökset perustuvat julkaistuista materiaaleista syntyviin mielikuviin.

Sen vuoksi erityisesti matkailuyrityksille laadukas ja vakuuttava monikielinen markkinointi ja selkeät tilaus- ja palvelujärjestelmät ovat ratkaiseva kilpailutekijä. Materiaalien ja palveluiden saatavuus kansainvälisten asiakkaiden omalla kielellä helpottaa asiointia ja parantaa huomattavasti kohteen tai palvelun käytettävyyttä ja kiinnostavuutta. Laadukkaat kieliversiot ovat hyvää palvelua, joka lisää asiakastyytyväisyyttä.

Matkailu

Meillä on monipuolinen kokemus matkailualan käännöksistä aina hotellikansioista ruokalistoihin ja varausjärjestelmiin. Olemme olleet mukana toteuttamassa lukuisia erilaisia kotimaan matkailuun ja kansainväliseen matkailubisnekseen liittyviä käännösprojekteja.

Tunnemme alan terminologian ja ilmaisutavat, ja pystymme tuottamaan teksteistäsi myyviä kieliversioita, jotka esittelevät kohteesi, tuotteesi tai palvelusi houkuttelevasti ja palvelevat asiakastasi mahdollisimman hyvin.

Käännämme esimerkiksi

Ota yhteyttä, jos haluat laajentaa tarjoamasi matkailupalvelun vastaanottajakuntaa. Lue myös, miten autamme matkailualalla toimivaa asiakastamme palvelemaan kansainvälistä asiakaskuntaansa.