Eurooppalaisten käännöstoimistojen liittojen kattojärjestön EUATC:n 7. kansainvälinen konferenssi järjestetään  Helsingissä 26. – 27.4.2012.

Tapahtumapaikkana on Kampin metroaseman tuntumassa sijaitseva Radisson Blu Royal –hotelli, ja konferenssin teemana on ”Innovation and new business models” eli innovatiivisuus ja uudenlaiset liiketoimintamallit. Konferenssi on kohdistettu pääasiassa käännösalan yrittäjille ja toimijoille, mutta myös muille alan kehityksestä kiinnostuneille kaikkialta maailmasta.

Maris Multilingualin toimitusjohtaja Maarit Satukangas-Pohjola vetää konferenssin järjestelytyöryhmää Suomessa ja osallistuu myös kansainvälisen konferenssityöryhmän toimintaan nyt jo kolmatta kertaa peräkkäin. ”Ajatus konferenssin järjestämisestä tänä vuonna Suomessa tuli Suomen käännöstoimistojen liiton jäsenyrityksen edustajalta: vuosittain eri Euroopan maissa järjestettävä konferenssi haluttiin juuri nyt Helsinkiin maailman designpääkaupunkivuoden kunniaksi.

On hienoa, että myös kotikaupunkini Lahti on mukana designpääkaupunkihankkeessa. Lahtelainen design näkyy myös konferenssimme ilmeessä, sillä konferenssin logon on luonut lahtelainen suunnittelija Marion Robinson”, toteaa Satukangas-Pohjola.

EUATC Helsinki 2012 logo