On jälleen aika kiittää miellyttävästä yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana ja toivottaa menestystä uudelle vuodelle.
Herkut kuuluvat jouluun. Siksi haluamme ilahduttaa sinua jakamalla käännösosastomme kehittämän salaisen reseptin: mehevä viikunatäytteinen joulutorttu yhdistää perinteeseen ripauksen innovaatiota – uuden pohjoismaisen keittiön hengessä. Maistuu varmasti kaikilla kielillä!
It is that time of year to say thank you for the great co-operation over the last twelve months, and to wish you a successful new year.
Good food and special treats are an essential part of Christmas. That is why we want to bring you delight by sharing a secret recipe, specially developed by our translation team. Our Finnish yuletide prune pastry with a new twist combines tradition with a dash of innovation – in the true spirit of the new Nordic cuisine. Enjoy!
Maris-tortut
500 g voitaikinaa Leikkaa taikinalevyt neliöiksi ja tee neliöiden kahteen kulmaan reunojen suuntainen viilto muodostaaksesi siivekkeet. Laita neliön keskelle noin teelusikallinen tuorejuustoa. Poista viikunoista kuiva kärki ja asettele viikuna hieman litistettynä tuorejuuston päälle. Yhdistä siivekkeet koristeeksi viikunan päälle. Paista noin 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Koristele jäähtyneet tortut tomusokerilla. |
Maris Pastries
500 g puff pastry sheets Cut the pastry into squares of about 8×8 cm. Make cuts in two opposite corners of every square to form wings. Place a teaspoon of cream cheese into the centre of each square. Remove the dry tip of the figs, and place a fig on top of the cream cheese, spreading it out slightly. Fold the wings into the centre and press together. Bake at 200°C for about 15 minutes or until golden brown. Dust with icing sugar when cool. |
Rentouttavaa joulunaikaa – Happy holidays!