Kielenopiskelu

Kieltenopiskelu on investointi omaan tulevaisuuteesi. Kun opiskelet vieraita kieliä, saat paljon enemmän kuin hyödyllisen välineen työhösi. Kieli on avain uuteen kulttuuriin ja ajattelutapaan – se avartaa maailmankuvaasi.

Kielen avulla hahmotamme maailmaa ja jaamme yhteistä kokemusta maailman ilmiöistä. Kun opit uutta kieltä, alat ymmärtää erilaisia ajattelutapoja ja saat uusia näkökulmia. Saat myös enemmän irti matkustamisesta ja kohdekulttuurista: musiikista, taiteesta, mediasta, elämästä, ja edessäsi voi olla monta ahaa-elämystä.

Opiskelu ei siis mene hukkaan silloinkaan, vaikka et päätyisi käyttämään kieltä jokapäiväisessä työssäsi.

Asiakascase: Täsmäkoulutusta täsmätarpeeseen

Asiakkaamme Pertti Heinonen halusi valmistautua vaativaan työhaastatteluun parantamalla englanninkielen taitoaan. Räätälöimme hänelle yksilöllisen koulutuksen, jossa keskityttiin täsmällisesti asiakkaan kehitystarpeisiin ja hänen valmentamiseensa vaativaan haastattelutilanteeseen.

Kurssin alussa Heinosen tavoitteena oli pärjätä työhaastattelussa. Tavoite saavutettiin kirkkaasti, ja hän sai hakemansa työpaikan anestesialääkärinä Lähi-Idässä. Lämmin onnittelumme menestyksestä!

Heinonen halusi jatkaa kielenopiskelua vielä haastattelusta selvittyään pärjätäkseen uudessa asuinmaassaan niin työssä kuin vapaa-aikanakin, joten koulutusta jatkettiin lähtöpäivään saakka. Sisältöä mukautettiin kurssin edetessä. Alussa keskityttiin enemmän kielioppiin ja vähitellen painopiste siirtyi suullisen kielitaidon ja puhevalmiuksien kehittämiseen.

Heinonen kommentoi saamaansa koulutusta: ”Ei voisi parempaa opettajaa olla – tosi hyvä, että opettaja on syntyperäinen englanninpuhuja – kaikki vastaukset tulevat kuin apteekin hyllyltä ilman, että niitä tarvitsee miettiä ja tarkistella.”

Tarjoamme räätälöityä kielikoulusta pieneen ja suureen tarpeeseen

Meiltä saat juuri sellaista koulutusta, kuin kulloinkin tarvitset, olipa kyseessä sitten tiettyyn tilanteeseen, vaikkapa työhaastatteluun tai esiintymiseen tähtäävä sparraus ja harjoittelu tai pitkäjänteinen kielenopiskelu alkeista lähtien – ja kaikkea siltä väliltä. Aikataulut voidaan myös sopia erittäin joustavasti muiden työkiireidesi lomaan. Tällä hetkellä saatavana on koulutusta erityisesti englannin ja venäjän kielillä.

Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, jos haluat keskustella tarpeisiisi räätälöidystä kielikoulutuksesta. Autamme mielellämme!

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi!