Englantilaisen avioparin Guy ja Jo Schanschieffin vuonna 1997 perustama Bambino Mio on johtava, kansainvälisesti tunnettu kestovaippojen ja lastenhoitotarvikkeiden valmistaja. Bambino Mio on kehittänyt kaksi palkittua vaippajärjestelmää sekä monipuolisen valikoiman lisätarvikkeita ja potalle oppimista helpottavia tuotteita, jotka tarjoavat vanhemmille ympäristöä säästävän vaihtoehdon pikkulasten hoitoon.

Maris Multilingual auttoi yhtiötä äskettäin moniosaisen tarjouksen toimittamisessa suomalaisen valtion laitoksen tarjouskilpailussa.

Tarjous jouduttiin laatimaan erittäin tiukalla aikataululla, ja Maris Multilingual auttoi yhtiötä merkittävästi tavoitteen saavuttamisessa toimittamalla tarvittavat käännökset sekä antamalla käytännön neuvoja tarjouspyynnön jättämisestä suomalaisessa julkisessa tarjouskilpailussa.

Käännösprojektissa Maris Multilingual käänsi ensin tarjouspyyntöön liittyvät asiakirjat ja vaatimukset suomesta englanniksi ja sen jälkeen Bambino Mion tarjouksen liitteineen (esimerkiksi yritysreferenssit ja tilinpäätöstiedot) englannista suomeksi.

 

Bambino Mio Logo