Maris Multilingual auttoi North Pole Shipping Company Oy:tä tuoteuutuuden lanseerauksessa Suomen markkinoille. North Pole Shipping Company Oy on BACtrack-alkometrien maahantuoja Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa.

BACtrack-mobiilialkometri soveltuu määrätietoiseen alkoholin käytön seurantaan, oman alkoholinkäytön tarkkailuun ja tarvittaessa juomatapojen kohtuullistamiseen. Laitetta käytetään App Storesta tai Google Play -kaupasta ilmaiseksi ladattavissa olevan Bactrack-sovelluksen avulla, ja se on tarkoitettu niin ammatti- kuin yksityiskäyttöönkin. Yrityskäyttöön kehitetty LifeQuard-ratkaisu soveltuu puolestaan työajalla tapahtuvaan seurantaan.

Maris Multilingual oli tiiviisti tukena lanseerausprojektissa. ”Kuluttajille suunnatun tuotteen tulee olla selkeä ja helppokäyttöinen. Halusimme pelata varman päälle ja pyysimme ammattilaisia tarkistamaan mobiilisovelluksen käyttöliittymän kieliasun ennen tuotelanseerausta”, totesi North Pole Shipping Company Oy:n toimitusjohtaja Jorma Kivekäs.

”Saimme samalta palveluntarjoajalta kätevästi myös muut tarvitsemamme kieli- ja viestintäpalvelut: lehdistötiedotteiden kirjoituspalvelut, kielentarkistukset ja tekstien muokkaukset sekä käännökset tiedotteille, esitteille, esityksille ja sopimuksille. Saimme tarvittaessa myös neuvoja kieli- ja viestintäasioissa.

Marisin kanssa oli todella mukava työskennellä. Aikataulut, vaikka olivatkin tiukkoja, pitivät joka kerta. Ammattilaisia joka suhteessa”, kertoo Kivekäs.

 

                         North Pole Shipping CompanyBACtrack