Kaikille kielille

Kansainvälisessä liiketoimintaympäristössä laadukas monikielinen viestintä on yhä tärkeämpi kilpailutekijä. Meiltä saat asiantuntevat käännöspalvelut kansainvälisen toimintasi tueksi lähes kaikille yleisimmille kielille.

Kääntäjämme suomentavat vuosittain yli miljoona sanaa. Kokeneen ydinhenkilöstömme lisäksi käytettävissämme on kansainvälinen luotettujen yhteistyökumppaneiden verkosto, johon kuuluu erikielisiä kääntämisen ja viestinnän ammattilaisia useista maista.

Käännöspalvelut

Kun käytät ammattilaista, asiat hoituvat nopeasti ja sujuvasti, myynti lisääntyy ja organisaatiosi kansainvälinen imago paranee. Säästyt myös turhilta ja aikaa vieviltä lisäselvityksiltä.

Käännöspalvelut erilaisiin viestintätilanteisiin

Käännämme jatkuvasti eri kielipareissa kaikenlaista yritys- ja yhteisöviestinnässä tarvittavaa tekstimateriaalia, kuten markkinointitekstejä ja verkkosisältöä, erilaisia teknisiä tekstejä ja manuaaleja, ohjelmistotekstejä, tiedotteita, sopimustekstejä, vuosikertomuksia ja asiakaskyselyitä. Toteutamme asiantuntevasti niin yksittäiset pienet käännökset kuin monikieliset laajat projektit.

Meiltä saat myös viralliset eli auktorisoidut käännökset, joita voidaan tarvita esimerkiksi  viranomaisten antamista todistuksista ja päätöksistä sekä erilaisista oikeudenkäyntiasiakirjoista.

Tehoa tekniikasta

Käytämme työssämme alan uusinta tekniikkaa, joka parantaa käännösten laatua, nopeuttaa työtä ja alentaa käännöskustannuksia. Käännösmuistit ja termikannat parantavat tekstien yhtenäisyyttä ja tuovat asiakkaalle monia etuja.

Tekniset ratkaisut mahdollistavat myös erilaisten tiedostomuotojen käsittelyn, jolloin käännökset voidaan tehdä suoraan esimerkiksi esitepohjaan, teknisiin piirroksiin tai html-tiedostoihin.

Ota yhteyttä ja kerro käännöstarpeistasi!

Ota meihin yhteyttä, kun haluat lisätietoja käännöstöiden tilaamisesta tai lähetä meille tekstisi ja pyydä tarjous.

 

Tutustu myös

Tutustu myös käännösten tilaamiseen, kustannusten säästämiseen sekä erilaisten tiedostomuotojen käsittelyyn liittyviin vinkkeihin ja ohjeisiin sekä kääntämiseen liittyviin artikkeleihin:

Millainen on paras käännös

Kieli kansainvälisessä liiketoiminnassa – osa 3

Kääntäjä – näkymätön vaikuttaja

Käännöspalvelun tilaajan tarkistuslista

Eri tyylilajeja edustavien tekstien kääntäminen