Tulkkaus on aina ollut tärkeä osa kansainvälistä liiketoimintaa. Globalisaatio ja lisääntyvä monikulttuurisuus kasvattavat ammattimaisten tulkkauspalveluiden kysyntää entisestään. Onnistunut tulkkaus helpottaa yhteistyötä ja voi jopa edistää toimeksiannon tai asiakassopimuksen saamista.

Tulkkaus

Toimitamme tilanteen mukaan räätälöityjä tulkkauspalveluja asiakkaidemme yksilöllisiin tarpeisiin. Välitämme kokeneita ammattitulkkeja esimerkiksi

  • yritys- ja tehdaskäynneille
  • liiketapaamisiin
  • seminaareihin, konferensseihin, messuille ja koulutuksiin
  • neuvotteluihin, haastatteluihin ja konsultointeihin
  • sosiaalisiin tilanteisiin ja tapahtumiin.

Kun tarvitset tulkkauspalvelua

Tulkki kannattaa aina tilata mahdollisimman ajoissa. Jotta voimme välittää tilaisuuteen parhaiten sopivan tulkin, tarvitsemme tapahtumasta, sen luonteesta sekä osallistujista mahdollisimman tarkat tiedot jo tilausvaiheessa.

Erilaisiin tulkkaustilanteisiin sovelletaan erilaisia menetelmiä. Esimerkiksi neuvotteluissa käytetään tavallisimmin konsekutiivi- eli peräkkäistulkkausta, kun taas konferensseissa tarvitaan usein erityislaitteistoa vaativaa simultaani- eli samanaikaistulkkausta.  Tulkkausmenetelmä vaikuttaa tapahtuman kestoon ja tarvittavaan tekniikkaan sekä tulkkien lukumäärään.

Ota yhteyttä, niin annamme lisätietoa onnistuneen tulkkauksen järjestämisestä.