Pyydämme säännöllisesti asiakkailtamme palautetta yksittäisistä projekteista ja palvelustamme. Olemme iloisia siitä, että saamamme palaute on pääsääntöisesti todella positiivista: kaikkien saamiemme palautteiden keskiarvo asteikolla 1-5 on huikeat 4,68.

Palautepyynnössämme kysytään arvioita palvelusta, käännösten laadusta, toimitusvarmuudesta, hintojen kilpailukyvystä sekä  suositteluhalukkuudesta. Alla olevassa kaaviossa näkyvät saamiemme palautteiden keskiarvot:

 

 

 

 

 

 

 

Myös palautteissa saamamme vapaamuotoiset kommentit vetävät nöyräksi:

Loistava, ammattitaitoinen ja asiakkaasta huolehtiva palvelu. Kiitos.

Ystävällistä palvelua, nopea reagointi tarjouspyyntöön/sähköposteihini.

Nopea reagointi on näissä asioissa valttia ! Jatkakaa samaan malliin.

Hyvää yhteistyötä, kiitos siitä! Käytämme teitä jatkossakin!

 

Lämmin kiitos kaikille palautetta antaneille! Emme suinkaan jää lepäämään laakereillemme, vaan haluamme jatkuvasti parantaa palveluamme ja asiakaskokemusta. Se edellyttää asiakkaidemme tarpeiden entistä parempaa ymmärtämistä, joten otamme erittäin mielellämme palautetta – ruusuja ja risuja, mielipiteitä, toiveita ja kysymyksiä – myös muutoin.

Olet aina tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, juttelemaan ja kysymään kieliasioista, keskustelemaan monikielisen viestinnän tarpeistasi ja toiveistasi sekä kertomaan, mitä mieltä olet palveluistamme.

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.