Luotettavaa käännöspalvelua jo 15 vuottaVuodenvaihteessa käynnistyi Maris Multilingualin 15. toimintavuosi. Lämmin kiitos asiakkaillemme ja kumppaneillemme vuosien varrella meille osoitetusta tuesta ja luottamuksesta, joiden ansiosta yrityksemme on kasvanut Lahden alueen johtavaksi monikielisen viestinnän palvelutoimistoksi. Juhlavuoden kunniaksi käynnistämme hyväntekeväisyyskampanjan, johon voit osallistua tilaamalla meiltä palveluita.

Maris perustettiin vuonna 2001, ja sen jälkeen maailma on muuttunut monin tavoin: internet ja globalisaatio lisäävät kansainvälistä toimintaa ja tarjoavat yrityksille huomattavia liiketoimintamahdollisuuksia. Edessämme on myös valtavia globaaleja haasteita, joiden ratkaisemiseen tarvitaan kansainvälistä yhteistyötä.

Meidän tavoitteenamme on tukea asiakkaidemme toimintaa kansainvälistyvässä toimintaympäristössä tarjoamalla laadukkaita ja monipuolisia kieli- ja käännöspalveluja. Siten asiakkaamme voivat keskittyä häiriöttä omien pyrkimystensä edistämiseen.

Juhlavuoden kunniaksi haluamme osaltamme myös tukea globaalia kehitystä, hyvinvointia ja vakautta. Sen vuoksi päätimme luovuttaa vähintään 1,5 prosenttia juhlavuoden voitosta Naisten Pankille, joka tukee kehitysmaiden naisten yrittäjyyttä ja omaehtoista toimeentuloa kestävän kehityksen periaattein. Tästä toiminnasta hyötyy koko yhteisö.

Tilaamalla käännöspalveluja Maris Multilingualista vuonna 2016 osallistut samalla kanssamme koulutuksen, yritteliäisyyden ja tasa-arvon edistämiseen köyhyydestä kärsivissä maissa.

Toivotamme lämpimästi myös kaikki nykyiset ja uudet asiakkaat keskustelemaan monikielisen viestinnän tarpeistaan sekä kokeilemaan ja käyttämään kieli- ja käännöspalvelujamme.

Ota yhteyttä, kun tarvitset apua kieliasioissa, autamme mielellämme!

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.