Maris Multilingual Oy kansainvälistyy ja yhdistää voimansa latvialaisen Nordtextin kanssa.

Nordtext SIA on kasvava, vuonna 2006 perustettu käännös- ja kielipalveluiden tarjoaja, joka keskittyy erityisesti teknisiin ja biotieteiden aloihin sekä terveys- ja hyvinvointialoihin. ISO 17100:2015 -sertifioitu yritys toimii pääasiassa Pohjois-Euroopan alueella, ja kauppa vahvistaa sen toimintaa Suomessa, jossa sillä on jo entuudestaan merkittäviä asiakkaita.

Maris Multilingual Oy saa kaupassa lisää monipuolista osaamista sekä vahvistusta muun muassa teknisiin resursseihin ja verkostoihin. Asiakkaillemme muutos näkyy entistä joustavampina, parempina ja monipuolisempina palveluina.

Heinäkuussa 2022 toteutuneessa kaupassa Nordtext osti Maris Multilingual Oy:n koko osakekannan. Molempien yhtiöiden toiminta jatkuu entiseen tapaan, ja kaikki työntekijät jatkavat entisissä tehtävissään.

”Lisääntyvä kansainvälistyminen ja viestintätekniikan nopea kehitys edellyttävät myös kielipalveluiden tarjoajilta ketteryyttä ja jatkuvaa ajan tasalla pysymistä”, toteaa Maris Multilingualin toimitusjohtaja Maarit Satukangas-Pohjola. ”Yhdistämällä voimamme pystymme palvelemaan kansainvälisesti toimivia asiakkaitamme entistä paremmin ja tuottamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin monikielisen viestinnän tarpeisiin.

On ilo lähteä kehittämään toimintaamme edelleen yhdessä Nordtextin energisen ammattilaistiimin kanssa – asiakkaidemme parhaaksi!”

”Maris Multilingualista löysimme kumppanin, jolla on samanlainen arvomaailma kuin meillä”, toteaa Nordtextin toimitusjohtaja Kristaps Kvelde. Sitoutunut, vastuullinen ja laadukas toiminta sekä erinomainen asiakaspalvelu ovat tärkeitä molemmille yrityksille. Lisäksi toisiaan täydentävien vahvuuksiemme yhdistäminen antaa hyvät lähtökohdat toiminnalle, jossa molempien tiimien työntekijät voivat menestyä ja yltää parhaimpaansa.”

Kaupan myötä alueelle syntyy entistä vahvempi kansainvälisen viestinnän toimija, joka pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä joustavammin laajentuneen kielivalikoiman ja kehittyneen teknisen osaamisen kautta.

 

Lisätietoja

Lisätietoja antavat:

Maarit Satukangas-Pohjola, Maris Multilingual Oy, sähköposti: maarit@maris.fi, puhelin:+358 44 522 3609

Kristaps Kvelde, Nordtext SIA, sähköposti: kristaps.kvelde@nordtext.com, puhelin:+371 26676569