Maris Multilingual laajentaa kansainvälisiä yhteyksiään entisestään liittymällä Lontoossa päämaajansa pitävän suomalais-brittiläisen kauppakamarin Finnish-British Chamber of Commercen (FBCC) jäseneksi.

FBBC:llä on pitkät perinteet brittiläis-suomalaisen liike-elämän, kaupan ja molemminpuolisen ymmärtämyksen edistämisessä. Se perustettiin vuonna 1965 alunperin kauppakiltana. Liike-elämän palvelusten kysynnän kasvaessa kauppakilta muutettiin vuonna 2001 täysimittaiseksi kauppakamariksi, jonka toiminnan tavoitteena on hyödyttää molempia kansakuntia.

Kauppakamari järjestää liike-elämän tapahtumia, joiden tavoitteena on lisätä tietoisuutta yritysmaailmaan liittyvistä  asioista sekä tarjota mahdollisuuksia verkottumiseen niin yritysasiakkaille kuin yksityisille jäsenille yritys- ja kauppayhteyksien laajentamiseksi.

Kauppakamari tekee tiivistä yhteistyötä Lontoon Suomen suurlähetystön, Finpron ja muiden Lontoossa toimivien organisaatioiden kanssa, joilla on yhteyksiä Suomeen. Lisäksi sillä on läheiset yhteydet merkittäviin brittiläisiin instituutioihin, kuten Britannian suurlähetystössä toimivaan UKTI:in, teollisuus- ja kauppaministeriöön sekä Lontoon kaupunkiin. Lontoossa toimivat pohjoismaiden kauppakamarit järjestävät myös säännöllisesti yhteisiä tilaisuuksia.

Maris Multilingualin toimitusjohtaja Maarit Satukangas-Pohjola on Lontoossa koko lokakuun tapaamassa paikallisia yrityksiä ja kumppaneita.

fbcc__logo

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.