Maris Multilingual Oy on vuonna 2001 perustettu lahtelainen käännöstoimisto. Tarjoamme monikielisen viestinnän palveluita, kuten käännöksiä, erikielisten tekstien tarkistusta ja editointia, ohjelmistojen ja verkkosivujen lokalisointia sekä tulkkausta ja kielikoulutusta.

Yhtiö rekisteröitiin alun perin nimellä Maris Translations Oy. Se aloitti toimintansa Lahden teknologiahautomossa, joka sijaitsi Neopolissa eli nykyisessä Lahden tiede- ja yrityspuistossa. Yhtiön perustajilla Maarit Satukangas-Pohjolalla ja Jukka Pohjolalla oli tuolloin jo yli viidentoista vuoden kokemus käännöstyöstä ja käännösteknisten ratkaisujen kehittämisestä.

Nykyisin yritys toimii Askonalueella Lahdessa. Sen palveluksessa on alan ammattilaisista koostuva tehokas tiimi, joka hoitaa luotettavasti ja asiantuntevasti sekä pienet että suuret käännösprojektit. Oma henkilökuntamme toimii tiiviissä yhteistyössä laajan kansainvälisen osaajaverkoston kanssa, jonka jäsenet ovat oman kielensä ja kulttuurialueensa asiantuntijoita.

Käännöstoimisto, Lahti

Kielivalikoimaamme sisältyy yli 50 Euroopassa ja Aasian maissa puhuttua kieltä. Meillä on kattava kokemus monilta eri toimialoilta, ja teemme säännöllisesti kieliversioita esimerkiksi teknisiin aloihin, matkailuun, ravitsemus- ja elintarvikealaan, terveyteen, hyvinvointiin, ympäristöön, markkinointiin ja verkkoviestintään liittyvistä teksteistä.

Yritys on vuosien varrella tullut tunnetuksi ammattimaisena ja laadukkaana kielipalvelujen tarjoajana, ja vakituisiin asiakkaisiimme lukeutuu monia eri aloja edustavia yrityksiä sekä julkisyhteisöjä pienyrityksistä kansainvälisiin konserneihin.

Pidämme kiinni laadusta kaikissa tuotantovaiheissa ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, jolta asiakas saa kaikki tarvitsemansa kielipalvelut kansainvälisen toimintansa edistämiseksi.

Kun tarvitset apua kieliasioissa, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!