Maris Multilingual Oy on vuonna 2001 perustettu lahtelainen käännöstoimisto. Tarjoamme monikielisen viestinnän palveluita, kuten käännöksiä, tekstien tarkistusta ja editointia, ohjelmistojen ja verkkosivujen lokalisointia sekä tulkkausta ja kielikoulutusta.

Yhtiö rekisteröitiin alun perin nimellä Maris Translations Oy. Se aloitti toimintansa Lahden teknologiahautomossa, joka sijaitsi Neopolissa eli nykyisessä Lahden tiede- ja yrityspuistossa. Yhtiön perustajilla Maarit Satukangas-Pohjolalla ja Jukka Pohjolalla oli tuolloin jo yli viidentoista vuoden kokemus käännöstyöstä ja käännösteknisten ratkaisujen kehittämisestä.

Kesällä 2022 yritys yhdistyi Nordtextin kanssa, joka on erityisesti teknisiin ja biotieteiden aloihin sekä terveys- ja hyvinvointialoihin keskittyvä, ISO 17100:2015 -sertifioitu käännös- ja kielipalveluiden tarjoaja. Yrityskaupan ansiosta pystymme palvelemaan kansainvälisesti toimivia asiakkaitamme entistä paremmin ja tuottamaan räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisiin monikielisen viestinnän tarpeisiin.

Käännöstoimisto, Lahti

Tehokas, alan ammattilaisista koostuva henkilökuntamme toimii tiiviissä yhteistyössä laajan kansainvälisen kumppaniverkoston kanssa. Siihen kuuluu eri kielten, kulttuurialueiden ja toimialojen asiantuntijoita eri puolilta maailmaa.

Toimitamme luotettavasti, joustavasti ja nopeasti tarvitsemasi käännös- ja kielipalvelut kaikille yleisimmin kysytyille kielille, olipa kyseessä sitten pieni yksittäinen työ tai laaja monikielinen projekti.

Meillä on kattava kokemus monilta eri toimialoilta, ja teemme säännöllisesti kieliversioita esimerkiksi teknisiin aloihin, matkailuun, ravitsemus- ja elintarvikealaan, terveyteen, hyvinvointiin, ympäristöön, markkinointiin ja verkkoviestintään liittyvistä teksteistä.

Yritys on vuosien varrella tullut tunnetuksi ammattimaisena ja laadukkaana kielipalvelujen tarjoajana, ja vakituisiin asiakkaisiimme lukeutuu monia eri aloja edustavia yrityksiä sekä julkisyhteisöjä pienyrityksistä kansainvälisiin konserneihin.

Pidämme kiinni laadusta kaikissa tuotantovaiheissa ja haluamme olla asiakkaillemme luotettava ja pitkäaikainen kumppani, jolta asiakas saa kaikki tarvitsemansa kielipalvelut kansainvälisen toimintansa edistämiseksi.

Kun tarvitset apua kieliasioissa, ota yhteyttä meihin. Autamme mielellämme!