Danilo Monaco on nimitetty Maris Multilingual Oy:n toimitusjohtajaksi  8.5.2023 alkaen. Hän on kokenut käännösalan konkari, joka on toiminut monissa keskeisissä rooleissa ja johtotehtävissä Euroopan ja Pohjoismaiden merkittävimmissä kielialan yrityksissä.

Samalla yrityksen johdossa vuodesta 2001 toiminut Maarit Satukangas-Pohjola jää eläkkeelle. ”On upeaa jättää yrityksen johto näin osaaviin käsiin”, hän toteaa. ”Uskon, että se varmistaa yritykselle erinomaisen kyvykkyyden vastata asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin nopeasti kehittyvässä toimintaympäristössä.”

Maris Multilingual Oy liitettiin viime kesänä yrityskaupassa kansainväliseen Nordtextiin. Toimintojen yhdistäminen on saatu hyvään alkuun, ja uuden toimitusjohtajan valinta tuo lisävauhtia toiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Asiakkaille muutos näkyy entistä joustavampina palveluina laajentuneen kielivalikoiman ja paremman teknisen osaamisen myötä.

Danilo Monaco siirtyy Maris Multilingualin palvelukseen Acolad Groupista, jossa hän vastasi Pohjoismaiden ja Saksan toiminnoista. Hänellä on erittäin laaja kokemus johtamisesta sekä rajat ylittävästä tiimityöstä ja erikoisalueina asiakashallinta, prosessien optimointi sekä kokonaisvaltainen laadunhallinta.

Hän on hyvin tunnettu kielialan vaikuttajana ja arvostettu puhuja niin kotimaisissa kuin kansainvälisissäkin alan tapahtumissa.

Maris Multilingualiin Danilo tuo vankan osaamisensa käännösalalta sekä kansainvälisten yritysten johtotehtävistä saamansa monipuolisen kokemuksen ja näkemyksen. Tavoitteena hänellä on kehittää yrityksestä entistä asiakaslähtöisempi, palveleva ja ketterä kieli- ja viestintäalan kumppani, jolla on syvät juuret ja erinomainen asiakaspalvelu Suomessa ja kyky hyödyntää parasta asiantuntemusta kaikkialta Euroopasta.

Danilo tutustuu mielellään kaikkiin asiakkaisiimme, ja hänet tavoittaa puhelimitse, sähköpostitse tai vaikkapa LinkedIn-verkostossa.

Yhteystiedot:

Linkedin: https://www.linkedin.com/in/danilomonaco/

Sähköposti: danilo.monaco@nordtext.com

Puhelin: +358 40 367 6662