Read the article in English

 

Maris Multilingual saa roiman annoksen vahvistusta teknisten tekstien osaamiseen, kun yrityksen toinen omistaja Jukka Pohjola siirtyy lahtelaisen Kemppi Oy:n palveluksesta Marisiin 1.6.2020.

Pohjola on toiminut Kempillä 14 vuoden ajan teknisten sekä markkinointitekstien kirjoittajana, kääntäjänä ja tarkistajana sekä vastannut Kempin teknisen dokumentoinnin ja hitsausalan terminologian kehittämisestä.

Lahtelainen Kemppi on yksi maailman johtavista hitsausalan laite- ja ohjelmistotoimittajista.

 

Marisin palvelukyky vahvistuu 

Rekrytointi tukee Marisin palvelukykyä eritoten hitsaukseen ja konepajateollisuuteen liittyvien tekstien osalta. Samalla Marisin asema alueen johtavana kielipalvelujen tarjoajana vahvistuu.

Pohjolalla on vankka kokemus sekä tekniseen dokumentointiin että myynninedistämiseen liittyvien tekstien luonnista ja niiden kieliversioinnista. Maris tulee hyödyntämään tätä kokemusta monipuolisesti palvelutarjonnassaan.

 

Kielitaitot osaksi Marisin palveluvalikoimaa

Marisin palveluvalikoima täydentyy rekrytoinnin myötä. Pystymme nyt toimittamaan asiakkaan InDesign-projektit täydellisesti kieliversioituina, valmiiksi taitettuina paketteina, kertoo Marisin toimitusjohtaja Maarit Satukangas-Pohjola.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun asiakas toimittaa meille InDesign-paketin, me käännämme sen halutuille kielille ja teemme lopuksi kaikille kielille asiantuntevan kielitaiton. Kun asiakas saa InDesign-paketin takaisin Marisista, hänen ei tarvitse käyttää aikaa hankalaan kielitaittotyöhön, mikä tarkoittaa usein suurta ajan ja kustannusten säästöä.

Lisäksi kieliversioiden oikeellisuus varmistuu, sillä kielitaitto vaatii graafisen alan osaamisen lisäksi myös kielellistä erikoisosaamista.

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi!