Maris saavuttaa tänä vuonna kunnioitettavan kymmenen vuoden iän. Vaikkei varsinainen juhlapäivä ole ihan vielä käsillä, haluamme jo nyt kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme siitä, että toimistomme on voimissaan ja palvelujemme kysyntä on kasvanut vuosi vuodelta.

Juhlavuoden kunniaksi päätimme uudistaa kerralla yrityksemme brändin nimeä myöten. Kutsumme itseämme tästä lähtien nimellä Maris Multilingual. Asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme olemme kuitenkin sama tuttu Maris kuin ennenkin.

Uuden logomme moderni ja hieman futuristinen malli ja typografia viestivät asenteestamme, jossa katse on suunnattu eteenpäin ja sormi on tarkasti ajan hermolla. Uskomme, että asiakkaamme voivat huoletta luottaa siihen, että he saavat käännöspalvelua, joka on sekä tekniseltä että kielelliseltä laadultaan mahdollisimman hyvää.

Juhlavuotemme on alkanut dynaamisesti: Olemme ottaneet käyttöön uuden käännöspalvelimen, jonka avulla pystymme tarjoamaan täysin uudenlaista, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä käännös-, kieli- ja terminologiapalvelua. Olemme myös perustaneet levypalvelimen, jonka avulla sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme voivat vaivatta pitää käännöstiedostonsa ja -projektinsa järjestyksessä.

Terveisin
Maris-tiimi