Englannin kielen koulutusSyksyllä toteuttamamme englannin kielitaidon ylläpito- ja aktivointikurssi saa opiskelijoiden pyynnöstä jatkoa. Uusi kurssi alkaa 17.1.2018.

Älä päästä kielitaitoasi ruostumaan, vaan tule sinäkin mukaan treenaamaan ja ylläpitämään englannin puhetaitoasi syntyperäisen opettajan johdolla. Sanavarastosi laajenee ja pystyt kommunikoimaan luontevasti työelämän vaihtelevissa tilanteissa, kun saat harjoitella riittävästi rennossa ja mukavassa ilmapiirissä.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa Askonalueella Lahdessa ja keskustelun aiheet vaihtelevat viikoittain osallistujien kiinnostuksen ja toiveiden mukaan.

Kurssin kesto: 7 viikkoa, 1 tunti viikossa

Ajankohta ja paikka: Keskiviikkoisin klo 18.00 Askonalueella (Askonkatu 9).

Hinta: 105 eur + alv 24 %.

Ilmoittautuminen ja tiedustelut 10.1.2018 mennessä: Sähköpostitse osoitteeseen training@maris.fi.

Kurssille otetaan enintään 8 opiskelijaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysynnän mukaan voidaan muodostaa useampi ryhmä, joten kysy tarvittaessa myös muita ajankohtia.

Lisäksi tarjoamme yksilöllisten tarpeidesi ja aikataulusi mukaan räätälöityä kielenopetusta englannin, venäjän ja kiinan kielillä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

 

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi.