Profin Oy on johtava kotimainen lasiliukuseinien toimittaja niin kuluttaja- kuin kerrostalokohteisiin. Lähes 40 vuotta sitten perustettu yhtiö katsoo ennakkoluulottomasti eteenpäin ja kotimaan rajojen ulkopuolelle. Tämä näkyy jatkuvassa kehitystyössä, jossa perinteiset puusepäntaidot yhdistetään moderniin teknologiaan. Jo alusta alkaen esikuvana ovat olleet jopa satoja vuosia kestävät elinkaarituotteet, kuten kotikunnan 1700-luvulla valmistuneen kirkon ikkunat ja niiden tekijöiden opit. Perinteitä kunnioittaen ja uutta tekniikkaa soveltaen pohjoisen tiukkasyinen tyvitukki muotoutuu nykyaikaisen asumisen edellyttämiksi korkealaatuisiksi lopputuotteiksi: lasiliukuseiniksi, ikkunoiksi ja oviksi.

Ennakkoluulottomuus näkyy myös kansainvälisessä toiminnassa. Rajojen ulkopuolelta on haettu niin oppia, yhteistyökumppaneita kuin vientimarkkinoita, ja nykyisin yli puolet yhtiön myynnistä syntyy viennistä.

Kun Profin Oy uudisti verkkosivustonsa, Maris Multilingual toimi projektissa käännöskumppanina ja toimitti sivuston englannin- ja venäjänkielisen version.

”Sivustossa on runsaasti yksityiskohtaisia tuotetietoja, jotka sisältävät oman alamme erikoistermejä ja ilmaisuja. Meille oli tärkeää, että tällaiset tiedot ovat oikein ja luontevia myös kieliversioissa, sillä se lisää luottamusta yritykseemme kohdemarkkinoilla”, totesi Katriina Riekki Profin Oy:stä.

”Maris Multilingual oli meihin yhteydessä koko käännösprojektin ajan ja muun muassa varmisti yksittäisiä termikysymyksiä. Lisäksi saimme käännöksistä helppokäyttöiset tarkistusversiot, joiden avulla pystyimme kätevästi antamaan palautetta tällaisista yksityiskohdista. Yhteistyö sujui mukavasti ja tuloksena saimme luontevat kieliversiot, jotka tukevat ja edistävät vientitoimintaamme”, totesi Riekki.

Profin