Etsimme jatkuvasti uusia tapoja tukea asiakkaidemme kansainvälistä toimintaa laadukkaiden kielipalveluiden avulla, sillä nopeasti muuttuvassa ja kansainvälistyvässä liiketoimintaympäristössä sujuvalle monikieliselle viestinnälle on yhä suurempi kysyntä.

Tuore kumppanuutemme WPML-valmistajan OnTheGoSystemsin kanssa helpottaa monikielisten sivustojen tuottamista ja ylläpitoa. WPML on WordPress-julkaisujärjestelmää varten kehitetty monikielisyyslisäosa. Se mahdollistaa sisällön kääntämisen laadukkaasti ja ammattimaisesti sekä valmiiden käännösten viennin sivustoon ja julkaisun lähes automaattisesti.

Monikielinen verkkosivusto on joustava ja tehokas tapa tavoittaa laaja kansainvälinen kohdeyleisö, kunhan kieliversiot ovat kunnossa. Ilman sopivia työkaluja käännösten julkaisu verkossa voi kuitenkin sisältää työläitä ja virhealttiita manuaalisia vaiheita, mikä ei vastaa nykypäivän kiivastahtisen liike-elämän tarpeisiin.

Onnistunut ja sujuva verkkosivuprojekti

Lokalisointiprojektin tavoitteena on useimmiten tuottaa mahdollisimman luontevat ja laadukkaat, omaa brändiä tukevat kieliversiot, jotka herättävät tavoiteltavan kohderyhmän huomion ja kiinnostuksen. Tärkeänä pidetään usein myös mahdollisuutta päivittää sisältöä sujuvasti sekä nopeaa toimitusta ja kustannustehokasta toteutusta.

Nämä toiveet voidaan täyttää parhaiten, kun käytössä ovat mahdollisimman hyvin tavoitetta tukevat työkalut ja -menetelmät. Kokemustemme mukaan optimoitu WPML-lisäosaa hyödyntävä prosessi on yksi sujuvimmista menetelmistä käännösversioiden tuottamiseksi ja julkaisemiseksi verkossa.

Virallisena WPML-kumppanina pystymme entistä paremmin tukemaan asiakkaitamme, jotka haluavat saada WordPress-sivustolleen eri kielisiä versioita sujuvasti, ammattimaisesti ja ilman turhia viivytyksiä.

Keskeiset edut

WPML (WordPress Multilingual plugin) mahdollistaa saumattoman toimitusketjun luomisen tilaajan ja käännöstoimittajan välille, jolloin käännettävien sisältöjen ja kohdekielten valinta, käännöstyö ja käännösten vienti sivustoon sujuvat mahdollisimman helposti, nopeasti ja hallitusti.

Optimoitu WPML-prosessi tarjoaa seuraavat edut:

Kustannustehokkuus

Sisällön vienti erillisiin tiedostoihin oikeassa muodossa käännettäväksi mahdollistaa käännösmuistitekniikan hyödyntämisen käännöstyössä, joka muun muassa säästää aikaa ja rahaa.

Laatu

Ammattimaiset käännöstyökalut tukevat kääntäjän työtä ja parhaimmillaan ne auttavat parantamaan laatua ja yhtenäisyyttä kaikessa monikielisissä materiaaleissasi julkaisumuodosta riippumatta.

 Ajansäästö

Aika on rahaa, ja WPML-menetelmä voi säästää runsaasti aikaa, kun manuaalisten leikkaa-liimaa-työvaiheiden tarve poistuu ja käännetyt sisällöt saadaan ladattua ja aseteltua sivustolle yhdellä painalluksella.

Miten sen saa käyttöön?

Optimoitua käännösprosessia varten sinun tulee luonnollisesti asentaa sivustoosi WPML-lisäosa, jonka voit hankkia täältä.

Se sopii moniin WordPress-sivustoihin, ja täällä on luettelo WordPress-teemoista, joiden WPML-yhteensopivuus on testattu ja varmistettu.

 

Autamme mielellämme käännöstyössä!

Jos haluat lisätietoja WordPress-sivustojen kääntämisestä tällä menetelmällä, ota meihin yhteyttä.

Neuvomme, miten pääset alkuun ja toimitamme sinulle tarvittaessa suomenkieliset ohjeet käännösprosessin kulusta.

Käytössämme on myös WPML-kumppaniyrityksille tarkoitettu erityinen tukipalvelu mahdollisia käännösprosessin aikana esiintyviä kysymyksiä varten.

Lue myös:

WordPress-käännökset ja WPML

WPML – 7 vinkkiä helposti käännettävän verkkosivuston luontiin

Haluatko lisätietoja monikielisestä viestinnästä? Tilaa uutiskirjeemme niin saat uusimmat artikkelit suoraan sähköpostiisi!