Maris Multilingual haluaa olla hyvä työnantaja niin työntekijöilleen kuin alihankkijoilleen, ja sen palveluksessa on kielen ammattilaisista koostuva lojaali ja tehokas tiimi.

Haemme jatkuvasti uusia yhteistyökumppaneita, jotka voivat auttaa meitä toimittamaan laadukkaita kielipalveluita. Meitä kiinnostavat erityisesti ammattilaiset, jotka täyttävät seuraavat edellytykset:

  • Yritykset ja toiminimiyrittäjät, jotka tarjoavat laadukkaita ja ammattimaisia kielipalveluja kuten käännöksiä, tulkkausta tai kielikoulutusta valikoimaamme sisältyvillä kielillä.
  • Äidinkielenään suomea puhuvat kääntäjät, joilla on käännösalan maisteritutkinto tai vastaava koulutus.
  • Käännösalan opiskelijat, jotka ovat tutkinnon suorittamisen loppuvaiheessa ja etsivät harjoittelupaikkaa tai tilapäistä tai vakituista työpaikkaa.
  • Käännösprojektien koordinointityöstä kiinnostuneet henkilöt, joilla on tehtävään soveltuva koulutus ja jotka haluavat luoda uraa kielten ja liiketoiminnan parissa.

Projektien toimittaminen laadukkaasti ja sovitussa ajassa edellyttää tiivistä yhteistyötä sekä suomalaisten että ulkomaisten asiakkaiden, kääntäjien ja kielentarkistajien kanssa. Jos olet käännösalan ammattilainen ja haluat Marisin yhteistyökumppaniksi, lähetä meille sähköpostia.