Ilmastonmuutos on globaali kriisi, jonka vaikutuksilta ei voi välttyä kukaan. Meillä kaikilla on kuitenkin mahdollisuus osaltamme torjua ilmastonmuutosta niin yksityiselämässä kuin yritystoiminnassa.

Me Maris Multilingualissa huomioimme ympäristön omassa toiminnassamme muun muassa suosimalla julkisia kulkuvälineitä, välttämällä turhaa matkustamista ja tarpeettomia tavarahankintoja sekä käyttämällä tuulivoimalla tuotettua sähköä mahdollisuuksien mukaan. Toimimme lähes paperittomasti, ja osa laitteistamme ja kalusteistamme on hankittu käytettyinä ja tarpeen mukaan kunnostettu uudelleen.

Pyrimme käyttämään uusiutuvaa energiaa käyttävää Ecosia-hakukonetta, jonka tuotosta 80 % lahjoitetaan metsitykseen ja luonnon suojeluun. Seuraamme aktiivisesti alan kehitystä ja selvitämme mahdollisuuksia tehdä jatkossa entistä ekologisempia valintoja niin tulevassa verkkosivu-uudistuksessa kuin kaikessa muussakin toiminnassamme.

On sanomattakin selvää, että olemme äärimmäisen ylpeitä kotikaupungistamme Lahdesta, joka valittiin Euroopan ympäristökaupungiksi vuonna 2021. Täällä on helppo huomioida ympäristö myös arjessa, ja kaupunki aikoo olla hiilineutraali jo vuonna 2025. Lisäksi alueella on merkittävä cleantech-alan keskittymä, jossa on mukana myös monia asiakasyrityksiämme.

Tiedon jakaminen on tärkeää!

Monille kuluttajille ja yrityksille ekologisuus on nykypäivänä kilpailuvaltti. Siksi on  tärkeää tiedottaa ekologisesta toiminnasta. Se on myös tärkeä tapa edistää ympäristötietoisuutta ja auttaa siten osaltaan hillitsemään ympäristönmuutosta.

Me puolestamme autamme äärimmäisen mielellämme asiakkaitamme välittämään tietoa ilmastonmuutoksen torjumiseen ja ympäristön suojeluun liittyvistä keinoista, tuoteominaisuuksista ja hankkeista kansainvälisille kohderyhmilleen!

 

Lue myös: Mitä kääntäjät voivat tehdä ilmastonmuutoksen torjumiseksi?